Головна Новини Політика президент «Файне місто Тернопіль»: Зеленський представив нового главу регіону
commentss НОВИНИ Всі новини

«Файне місто Тернопіль»: Зеленський представив нового главу регіону

Новим главою Тернопільщини став бізнесмен

1 листопада 2019, 13:33 comments1876
Поділіться публікацією:
«Файне місто Тернопіль»: Зеленський представив нового главу регіону

Президент Володимир Зеленський у рамках робочого візиту в Тернопіль представив нового голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.

"Доброго дня, файне місто Тернопіль! Сьогодні ми у серйозному складі хочемо проговорити які є проблеми, хочемо вислухати, хочемо допомогти. Але на початку нашої зустрічі дозвольте представити нового голову Тернопільської державної обладміністрації Сопеля Ігоря Михайловича", — сказав глава держави.

Сам новопризначений губернатор подякував президентові за довіру.

"Для мене це велика честь і водночас велика відповідальність. Я докладатиму всіх зусиль, щоб виправдати цей кредит довіри", — сказав він.

Сопель також заявив, що відкритий до співпраці з порядними людьми, які готові інвестувати в інфраструктуру регіону. За його словами, Тернопільська область володіє великим промисловим, аграрним, науковим та туристичним потенціалом, який нове керівництво має розкрити.


Ігор Сопель народився в 1974 році в м. Хоросткові Гусятинського району Тернопільської області. Закінчив Тернопільський державний технічний університет ім. І. Пулюя, отримав спеціальність інженера-механіка. Займався підприємництвом.

У декларації про доходи він вказав 44 676 грн заробітної плати, 965 тис. грн доходу від бізнесу, квартиру площею 68,2 кв. м, МАФ, автомобіль Toyota Camry 2014 р. в., а також готівкові кошти: 3,5 млн грн, 7 тис. дол. США та 6500 євро.

На дострокових парламентських виборах Ігор Сопель балотувався від партії "Слуга народу" по одномандатному виборчому округу №166, але програв. Головою Тернопільської ОДА він був призначений указом президента від 31 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!