Головна Новини Політика президент "Є аморальні вчинки, є ганебні чутки", - Зеленський розповів про проблеми всередині "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Є аморальні вчинки, є ганебні чутки", - Зеленський розповів про проблеми всередині "Слуги народу"

Президент підкреслив, що серед нардепів фракції є баламути

7 листопада 2019, 19:50 comments2055
Поділіться публікацією:
"Є аморальні вчинки, є ганебні чутки", - Зеленський розповів про проблеми всередині "Слуги народу"

Президент України Володимир Зеленський, розповідаючи про непрості взаємини всередині фракції більшості в парламенті "Слуга народу", порушив питання смс-повідомлень, які депутати дозволяють собі писати на засіданнях Верховної Ради. Про це він повідомив в інтерв'ю "Відверто з президентом", викладене на сторінці в Facebook глави держави.

Так, Зеленський зазначив, що він разом з командою уважно стежить за статистикою голосування народних депутатів і, звичайно, не обходиться без інформації про смс-повідомлення з соромом змістом, а також ганебних чуток.

"Радує, що це поки всього лише чутки", — посміхається президент.

Також він зазначив, що нерідко доводиться стикатися з недоречним інакомисленням, коли якийсь законопроект обговорено заздалегідь, всі позиції вислухані, всі одностайно погодилися підтримати його, а в результаті хтось відмовляється брати участь в голосуванні.

"Є деякі помилки, є деякі аморальні вчинки. Є деякі депутати, які не хочуть голосувати за ті чи інші закони, хоча ми домовлялися, що коли обговорюються законопроекти на засіданнях, на фракціях, комітетах, там — будь ласка, суперечки, але не виносьте їх, будь ласка, на засідання Верховної Ради. якщо у нас є така домовленість, вона чесна, якщо 70% партії "Слуга народу" — "за" той чи інший законопроект напередодні голосування, то ми всі голосуємо ", — сказав Зеленський.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що нещодавно в Раді стався секс-скандал за участю одного з "слуг народу" Богдана Яременка, мав для останнього наслідки, несподівані для нього самого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!