Головна Новини Політика президент "Потихеньку повертаємо все, що належить Україні", - Зеленський про повернення Росією військових катерів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потихеньку повертаємо все, що належить Україні", - Зеленський про повернення Росією військових катерів

Глава держави сказав, що в таких справах схильний до забобонів

19 листопада 2019, 14:35 comments2747
Поділіться публікацією:
"Потихеньку повертаємо все, що належить Україні", - Зеленський про повернення Росією військових катерів

Незважаючи на підтвердження штабом Військово-Морських сил ЗСУ про успішну передачу Росією захоплених в минулому році катерів "Яни Капу", "Нікополь" і "Бердянськ", президент України Володимир Зеленський не став передчасно радіти досягненню. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на брифінг глави держави з Офісу президента.

Так, український гарант зізнався, що в таких вирішальних моментах слід народним забобонам.

"Хотів вам сказати, що ми кожен день з чимось боремося і вирішуємо якісь питання. Я хочу вибачитися, є таке українське слово "забобони". Зараз я очікую кораблів. Кораблі повернуться — тоді поголюся", — підкреслив Володимир Зеленський.

Також він зазначив, що передача частини військового флоту з території іншої держави, який тримав її незаконно, це один з щоденних і чергових кроків щодо повернення Україні всього, що було втрачено.

"Ми кожен день вирішуємо якісь кроки, які нас наближають до повернення всього того, що належить Україні", — зазначив президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС України готовий вимагати у Російської Федерації компенсацію за порушення міжнародного морського права та захоплення військових судів на територію іншої держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!