Головна Новини Політика президент "Атракціон нечуваної щедрості": Зеленський подарує дітям 23 тонни іграшок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Атракціон нечуваної щедрості": Зеленський подарує дітям 23 тонни іграшок

Президент доручив Кабміну роздати іграшки, конфісковані за митниці під Одесою

28 січня 2020, 19:19 comments20270
Поділіться публікацією:
"Атракціон нечуваної щедрості": Зеленський подарує дітям 23 тонни іграшок

Український гарант Володимир Зеленський розпорядився передати дитячим будинкам і лікарням дитячі іграшки, які забракували на митниці Чорноморського Рибпорту Одеської області. Про це сам президент написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Зеленського, 23 тонни іноземних іграшок були доставлені на завод ще в кінці 2019 року, але компанія, яка займається розмитненням, за непередбачених обставин відмовилася від посилки на користь держави.

"Для чиновників це просто статистика. А для дітей — це 23 тонни радості і щастя. Вважаю, що іграшки не повинні покриватися пилом на митних складах або ще гірше — "по-тихому" розпродаватися недобросовісними особами", — зазначив гарант в повідомленні.

Таким чином, Зеленський направив розпорядження Кабінету міністрів організувати перевірку вантажу, щоб переконатися в їх безпеки для малюків і дорослих, а також простежити за доставкою в дитячі будинки та лікарні з малолітніми пацієнтами.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента відключив можливість коментування своїх публікацій в Instagram через великий наплив ботів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!