Головна Новини Політика президент "Зарплати топ-чиновників прив'яжуть до середньої по країні", - Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зарплати топ-чиновників прив'яжуть до середньої по країні", - Офіс президента

Також уряд скасує премії більше, ніж в один оклад

4 лютого 2020, 23:59 comments3061
Поділіться публікацією:
"Зарплати топ-чиновників прив'яжуть до середньої по країні", - Офіс президента

Президент Володимир Зеленський підтримав ідею Кабінету міністрів, згідно з якою зарплата топ-чиновників і членів уряду буде прямо залежати від середньої зарплати в Україні. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

"Мені здається, дуже справедливо, що ви прив'язуєте плату з коефіцієнтом до середньої заробітної плати по країні, і якщо вона збільшується, то у всіх збільшується, а якщо зменшується, то і у чиновників також", — зазначив глава держави.

Так, згідно з інформацією від прем'єр-міністра Олексія Гончарука, представленої на зустрічі уряду з президентом країни і Верховною Радою, зарплата міністрів і їх заступників буде встановлена в діапазоні від трьох до п'яти середніх заробітних плат. Також необхідно скасувати виплати по 200-400% премій — максимальна премія буде не більше ніж один оклад.

Також глава Кабміну підкреслив, що уряд прийняв рішення звернутися до наглядової ради НАК "Нафтогаз України" з проханням утриматися від виплат великих премій керівництву цієї компанії і розглянути питання про їх перегляд у бік зменшення.

"Зараз ми проводимо необхідні консультації з наглядовою радою і очікуємо, що в найближчі тижні знайдемо рішення", — повідомив президенту Гончарук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про зарплати керівників державних компаній, які викликали бурхливе обговорення в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!