Головна Новини Політика президент "Зеленський співчуває": президент прокоментував обшуки на 1+1
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський співчуває": президент прокоментував обшуки на 1+1

Глава держави висловив співчуття журналістам каналу "1+1", але нічим допомогти не може в даному випадку

6 лютого 2020, 18:55 comments4360
Поділіться публікацією:
"Зеленський співчуває": президент прокоментував обшуки на 1+1

Після сьогоднішніх відвідин шахти "Межирічанська" у Львівській області, президент України Володимир Зеленський заявив, що йому дуже шкода, що у журналістів редакції "1 + 1" пройшли обшуки, проте вплинути на це він ніяк не може. Про це передає 24 канал.

Зеленський зазначив, що причиною обшуків, згідно з інформацією, яку він отримав з даного питання, як і всі громадяни України зі ЗМІ, є можливе встановлення "прослушки" на режимних об'єктах.

"Я знаю таку інформацію: тривають слідчі дії Службою безпеки України через те, що на режимному об'єкті — це кабінет прем'єр-міністра — був запис", — підкреслив глава держави.

Також він зазначив, що ці записи могли продати. Крім того, Зеленський вказав, що такі обшуки проводилися не тільки у журналістів, а й в Управлінні державної охорони.

"Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в Інтернет викинув. Я так розумію, що вже знайшли, хто це в Інтернет викинув", — зазначив президент.

Незважаючи на те, що журналісти написали йому листа з проханням допомогти, Зеленський підкреслив, що в слідство втручатися не збирається.

"Мені дуже шкода, але я не можу втручатися в слідчі дії — це вже перебір", — резюмував гарант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку року у Верховній Раді стався великий скандал, коли в мережі з'явився запис розмови з кабінету глави уряду Олексія Гончарука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!