Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, скільки йому вдається спати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, скільки йому вдається спати

Президент України Володимир Зеленський цінує надану йому відповідальність, хоча й жертвує через це здоровим сном

11 лютого 2020, 11:24 comments4652
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, скільки йому вдається спати

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що на сон витрачає не більше 6 годин. Про це він сказав у відеоролику, який сьогодні з’явився на офіційній сторінці Офісу президента у Facebook.

На питання про те, скільки годин йде на сон, Зеленський відповів наступне: "Шість максимум годин". При цьому, український гарант зазначив, що йому подобається бути президентом, а саме – цінує відповідальність.

 "Для мене — це плюс. Я хочу допомогти, якщо у тебе є можливості. А президенство дає можливості, де я можу щодня щось зробити, щоб не просто так я прожив цей день. То мені це подобається", — розповів глава держави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський провів офіційну зустріч з Його Святістю Папою Франциском.

"Головне, про що ми говорили, – це мир. Він навіть назвав мене "Президентом миру" – ось такий у мене зараз імідж у Європі", — сказав Зеленський за підсумками аудієнції у Папи.

Президент зазначив, що просив у Папи Франциска допомогу щодо звільнення полонених на Донбасі та незаконно засуджених українців в Росії і анексованому Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!