Головна Новини Політика президент Суд дозволив ДБР здійснити примусовий привід Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд дозволив ДБР здійснити примусовий привід Порошенка

Петра Порошенка викликають на допити в ДБР 28 Лютого і 6 березня

21 лютого 2020, 21:42 comments2466
Поділіться публікацією:
Суд дозволив ДБР здійснити примусовий привід Порошенка

Печерський суд Києва дозволив Державному бюро розслідувань (ДБР) здійснити примусовий привід п'ятого президента Петра Порошенка на допити в ДБР 28 лютого і 6 березня. Про це повідомляє "Українська правда".

Також про це повідомив народний депутат Олександр Дубинський на своїй сторінці в Facebook. Він опублікував постанову суду, яка стосується допиту в лютому і в якій говориться, що суд задовольнив клопотання слідчого ДБР Корецького А. П.

Зазначається, що Петра Порошенка викликають на допит у справі, порушеній 27 червня 2019 року за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 2 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів) Кримінального кодексу.

У свою чергу адвокат екс-президента Ігор Головань на своїй сторінці в Facebook заявив, що це "таємне" рішення, а суд не повідомив Порошенка про своє засідання згідно із законодавством. Також адвокат зазначив, що рішення повинен був приймати не Печерський суд, а Шевченківський.

Раніше "Коментарі" писали про те, що заважає і що може допомогти довести п'ятого президента України Петра Порошенка до суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!