Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що робить влада в Україні для підтримки бізнесу в умовах карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що робить влада в Україні для підтримки бізнесу в умовах карантину

Володимир Зеленський розповів, що уряд працює над тим, щоб зробити більш доступними кредити для бізнесу

18 квітня 2020, 00:01 comments2014
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, що робить влада в Україні для підтримки бізнесу в умовах карантину

Українська влада має намір надавати допомогу людям і бізнесу в нашій країні, який постраждав через пов'язаних з коронавірусом обмежень, а також ще постраждає на тлі кризи, якого варто очікувати після закінчення карантину. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Так, глава держави зазначив, що уряд зараз працює над тим, щоб спростити умови роботи малого та середнього бізнесу в країні. Вже зараз в Україні запустили програму "5-7-9", згідно з якою представники малого і середнього бізнесу можуть отримати кредити в банках під 5%, 7% і 9%. В той же час Зеленський заявив, що найближчим часом уряд зробить кредити ще доступніше – під 3%, а деякі компанії зможуть отримати кредит під 0%.

Володимир Зеленський також звернув увагу на те, що в Україні на тлі карантину через коронавіруса прийняли рішення розширити програму будівництва доріг, збільшили на неї фінансування. За задумом уряду, до будівництва доріг в Україні потрібно залучати фахівців, які повернулися в нашу країну з роботи в інших країнах. Такий крок повинен забезпечити їх роботою, а також стимулювати залишитися в країні в майбутньому, відмовившись від можливості працювати за кордоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!