Головна Новини Політика рада Разумков розповів, чи здатний новий парламент вплинути на війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, чи здатний новий парламент вплинути на війну на Донбасі

Дмитро Разумков визнав, що світ не можна досягти лише прийняттям нових законів

8 серпня 2019, 19:21 comments5620
Поділіться публікацією:
Разумков розповів, чи здатний новий парламент вплинути на війну на Донбасі

Припинити війну на Донбасі тільки шляхом прийняття законів новим складом Верховної Ради неможливо. Про це заявив глава політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков в своєму інтерв'ю ВВС News Україна.

"Це трагедія. На жаль, ми в ній живемо вже не перший рік. Але вирішувати питання війни в Донбасі на рівні законів неможливо — це один з інструментів, щоб наблизитися до світу. Однак світ наступає не у Верховній Раді, а в бажанні або відсутності бажання деяких учасників конфлікту. Є позиція Президента, що потрібно якомога швидше провести "нормандський формат" ", — підкреслив Разумков.

Він висловив надію, що команда президента зможе змінити ситуацію, адже, за його словами, Володимир Зеленський став першим, хто почав реалізовувати Мінські домовленості.

"Ми припинили вогонь на лінії розмежування, відвели війська, але тільки точково. Треба зробити, щоб цей прогрес поширився на всю лінію фронту", — позначив Разумков.

Нагадаємо, видання "Коментарі" опублікувало відповідь Дмитра Разумкова з цього ж інтерв'ю на побоювання, що у зв'язку з домінуючим більшістю в парламенті, президентська партія створить диктатуру в країні. На думку самого глави партії, "це не відповідає принципам президента Зеленського".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!