Головна Новини Політика рада Депутати ОПЗЖ не стануть голосувати за будь-яку запропоновану кандидатуру прем'єр-міністра, - Шуфрич
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати ОПЗЖ не стануть голосувати за будь-яку запропоновану кандидатуру прем'єр-міністра, - Шуфрич

Представник ОПЗЖ Нестор Шуфрич назвав комітети, на які претендуватиме політсила

9 серпня 2019, 15:07 comments2777
Поділіться публікацією:
Депутати ОПЗЖ не стануть голосувати за будь-яку запропоновану кандидатуру прем'єр-міністра, - Шуфрич

Народні депутати від політичної сили "Опозиційна платформа – За життя" не мають наміру голосувати за кандидатуру прем'єр-міністра України. Про це заявив представник політсили Нестор Шуфрич.

"Ми не буде підтримувати кандидатуру прем'єр-міністра України хто б не був запропонований", — сказав Шуфрич перед початком засідання робочої групи з підготовки першого пленарного засідання Верховної Ради.

Політик нагадав, що його політична сила знаходиться в опозиції, і тому уточнив, на які комітети будуть претендувати депутати від ОПЗЖ.

"Що стосується комітетів та кандидатур на посади голів комітетів, які традиційно в європейських парламентах вважаються опозиційними – це бюджетний комітет, свободи слова, регламентний, з контролю над роботою правоохоронних органів, це, безумовно, рахункова палата, це Антимонопольний комітет", — сказав Шуфрич.

Як повідомляв портал "Коментарі", Голова Верховної Ради України Андрій Парубій скликає перше засідання Підготовчої депутатської групи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!