Головна Новини Політика рада Порошенко і Вакарчук визначилися з комітетом у Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко і Вакарчук визначилися з комітетом у Раді

Лідери політсил вибрали для роботи комітет із зовнішньої політики

22 серпня 2019, 10:43 comments3791
Поділіться публікацією:
Порошенко і Вакарчук визначилися з комітетом у Раді

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук виявили бажання працювати у Верховній Раді нового скликання у комітеті з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в секретаріаті Верховної Ради.

За словами джерела, кандидатури Порошенка і Вакарчука в комітеті подані фракціями "Європейська солідарність" і "Голос" відповідно в середу ввечері.

Комітет Верховної Ради з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва може очолити представник партії "Слуга народу" Богдан Яременко. Передбачається, що в його складі буде 10 депутатів, 6 з яких – з "Слуги народу".

Як повідомляв сайт "Коментарі", у Верховній Раді 9-го скликання буде створено 23 комітети, а різниця в чисельності найбільших і найбільш "непопулярних" становить 24 депутата.

Так, найчисельнішими є бюджетний комітет, комітет з питань податкової та митної політики, аграрної політики та організації влади і місцевого самоврядування. До складу цих комітетів увійшли по 31 депутату. П'ятірку найбільш численних замикає комітет з питань забезпечення правоохоронної діяльності (27 нардепів).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!