Головна Новини Політика рада Депутат "Слуги народу" відмовився від мандата
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат "Слуги народу" відмовився від мандата

Звільнене місце займе співробітниця "Кварталу 95"

22 серпня 2019, 16:16 comments10645
Поділіться публікацією:
Депутат "Слуги народу" відмовився від мандата

Колишній юрист фірми Hillmont, експерт-криміналіст шоу "Слідство ведуть екстрасенси" Partners Андрій Лисюк, обраний у Верховну Раду за партійним списком "Слуги народу" (№69), відмовився від депутатського мандата.

У той же час обраної народним депутатом за списком "Слуги народу" визнана директор з управління та розвитку цифрових продуктів ТОВ "Квартал 95", волонтер "Ліги волонтерів" Олена Хоменко, яка фігурувала у виборчому списку під № 129.

"Слуга народу" провела за своїм списком 124-х депутатів, ще чотирьох людей виключили з нього до дня голосування. Цим пояснюється те, що у Хоменко 129-й номер, а не 125-й.

Як повідомляв сайт "Коментарі", У Верховній Раді 9-го скликання буде створено 23 комітету, а різниця в чисельності найбільших і найбільш "непопулярних" становить 24 депутата.

Так, найчисельнішими є бюджетний комітет, комітет з питань податкової та митної політики, аграрної політики та організації влади і місцевого самоврядування. До складу цих комітетів увійшли по 31 депутата. П'ятірку найбільш численних замикає комітет з питань забезпечення правоохоронної діяльності (27 нардепів).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!