Головна Новини Політика рада У Зеленського підтвердили перспективу скорочення числа нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського підтвердили перспективу скорочення числа нардепів

Офіційний Київ вже веде підготовку законопроекту

26 серпня 2019, 11:52 comments2819
Поділіться публікацією:
У Зеленського підтвердили перспективу скорочення числа нардепів

Представник президента України Володимира Зеленського в Верховній раді Руслан Стефанчук підтвердив наміри про скорочення кількості депутатів парламенту. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Так, Стефанчук розповів про роботу над законопроектом про скорочення кількості депутатів.

"Ми протягом вихідних займалися законопроектами ... З приводу цього законопроекту (Про зменшення кількості депутатів, — ред.). Я вам анонсував, що ми будемо вносити багато змін в Конституцію, які будуть відповідати програмі нашої партії. Ми це обіцяли — і ми це виконаємо. ми обіцяли і питання скорочення депутатів, ми обіцяли скасування депутатської недоторканності ", — заявив Стефанчук.

Він також додав, що законопроект про зняття депутатської недоторканності №7203 зможе отримати необхідну конституційну більшість голосів депутатів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про петиції українських громадян про необхідність скорочення депутатського корпусу у Верховній Раді. Тоді президент Володимир Зеленський підтримав таку ініціативу, однак підкреслив, що питання скорочення народних обранців має бути ретельно опрацьовано на підставі наукового підходу і глибокого аналізу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!