Головна Новини Політика рада Можливу парламентську коаліцію складуть три партії
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливу парламентську коаліцію складуть три партії

У партії колишнього президента розповіли про плани на об'єднання

26 серпня 2019, 14:53 comments2534
Поділіться публікацією:
Можливу парламентську коаліцію складуть три партії

Коаліцію у Верховній Раді складуть політичні партії "Голос", "Слуга народу" і "Батьківщина". Про це заявив новообраний депутат від партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов, передає "РБК-Україна".

За його словами, голосування за обрання коаліції відбудеться завтра під час роботи групи.

"Сьогодні ми побачили прообраз нової коаліції. Ми чітко зараз бачимо, що це буде" Слуга народу "," Голос "і" Батьківщина ". Одна справа — це політичні заяви, а інше — це коли підтверджуються певні дії. Так ось сьогодні розподілялося більшість посад серед різних фракцій. серед них — опозиційні. Ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні. Ми бачимо, що йде тісна співпраця (між партіями, — ред.) і перерозподіл думок "Слугою народу", "Голосом" і "Батьківщиною ". Сьогодні ми побачили це в прийняті попередніх рішеннях. Завтра під час роботи групи вже будемо голосувати ", — заявив Герасимов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про створення парламентської коаліції від політичних сил, що пройшли до нового складу Верховної Ради за підсумками позачергових парламентських виборів. Як повідомив тоді голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, поки їм не надходило про це пропозицій від колег з інших партій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!