Головна Новини Політика рада У Верховній Раді відкриють комісію з питань ветеранів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді відкриють комісію з питань ветеранів

Обіймати посаду голови буде представник від Євросоюзу

26 серпня 2019, 14:25 comments2712
Поділіться публікацією:
У Верховній Раді відкриють комісію з питань ветеранів

Депутатська підгрупа проголосувала за створення у Верховній Раді комісії з питань ветеранів. Про це заявив голова партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов, передає агентство "РБК-Україна".

Він зазначив, що очолювати комісію буде представник партії "Європейська солідарність" Яна Зінкевич.

"Сьогодні підготовча підгрупа проголосувала попередньо за створення Тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів. Її керівництвом було одноголосно обрано представник ЄС Яна Зінкевич", — заявив Герасимов.

Відзначимо, 27 лютого 2018 року Верховна рада рекомендувала Кабінету міністрів створити Міністерство у справах ветеранів. В кінці березня 2018 року Кабмін почав процес створення міністерства у справах ветеранів. У листопаді 2018 року Верховна рада призначила Ірину Фриз, яка була нардепом від "БПП", на посаду міністра у справах ветеранів.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", президент Володимир Зеленський не буде скасовувати міністерство у справах ветеранів в уряді. Більш того, глава держави зазначив, що вся інформація про його можливе припинення — це ганебні плітки, а також запевнив, що нова Верховна Рада "буде робити все необхідне" для захисту прав ветеранів і приймати "всі необхідні закони".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!