Головна Новини Політика рада «Слуга народу» пропонує призначити на посаду прем'єр-міністра Олексія Гончарука
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуга народу» пропонує призначити на посаду прем'єр-міністра Олексія Гончарука

Народний депутат Данило Гетманцев заявив, що партія "Слуга народу" повністю підтримує кандидатуру Гончарука на пост прем'єр-міністра

29 серпня 2019, 13:43 comments2090
Поділіться публікацією:
«Слуга народу» пропонує призначити на посаду прем'єр-міністра Олексія Гончарука

Кандидатура заступника Офісу президента України Олексія Гончарука була висунута на посаду прем'єр-міністра України. Про це, посилаючись на заява нардепа Данила Гетманцева, повідомило видання УНІАН.

Сьогодні, 29 серпня в будівлі Верховної Ради, на питання журналістів про те, чи буде висунутий Олексій Гончарук на пост прем'єр-міністра, нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев відповів позитивно.

"Наша партія підтримує його кандидатуру. Упевнений, що ми, вже як народні депутати будемо розглядати це питання шляхом голосування", — прокоментував Гетманцев.

Незважаючи на те, що нардеп більше не став нічого говорити з цього приводу, ЗМІ повідомляють, що кандидатура Гончарука вже внесена для включення на голосування.

Варто нагадати, чутка про те, що партія "Слуга народу" має намір зробити Гончарука головою парламенту, не вщухає вже кілька місяців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що до порядку денного першого засідання Верховної Ради 9-го скликання був включений законопроект №7203 "Про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України)".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!