Головна Новини Політика рада Депутати вимагають почати кримінальне розслідування через втручання МВФ у роботу ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати вимагають почати кримінальне розслідування через втручання МВФ у роботу ВР

«Опозиційна платформа – За життя» звернулася в Державне бюро розслідувань з вимогою розслідувати втручання представника Міжнародного валютного фонду в діяльність комітету Верховної Ради

5 жовтня 2019, 20:27 comments1755
Поділіться публікацією:
Депутати вимагають почати кримінальне розслідування через втручання МВФ у роботу ВР

Мова йде про спільні діях нардепа від "Слуги народу" Анастасії Красносільської та представника МВФ.

"В ході засідання після тривалих дискусій члени Комітету ВР з питань антикорупційної політики прийняли рішення про встановлення розміру порогу незаконного збагачення в 12 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", — йдеться в повідомленні "Опозиційної платформи — За життя".

У партії зазначають, що після голосування голова комітету Красносільська отримала по телефону повідомлення від представника МВФ, який висунув принципову вимогу про зменшення порогу незаконного збагачення. Потім вона почала вимагати заново проголосувати за дане рішення.

Як зазначається в повідомленні, дії Красносільської є "волюнтаристичними і спрямовані на перешкоджання виконанню депутатських обов'язків членів комітету з метою добитися прийняття протиправних рішень".

У політсилі підкреслили, що дії представника МВФ є прямим втручанням в діяльність народних депутатів, зв'язаних з спотворенням волевиявлення і примусом до незаконних дій, що підпадає під ч. 2 ст. 344 КК України.

Крім того, на думку партійців, втручання МВФ у діяльність законодавчої гілки влади завдає шкоди інтересам української держави, її економічному і політичному суверенітету.

Нагадаємо, партія "Опозиційна платформа – За життя" виступає проти втручання МВФ у внутрішні справи України, оскільки це підриває суверенітет української держави і завдає шкоди інтересам українського народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!