Головна Новини Політика рада Депутати хочуть спростити вхід до Ради та Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати хочуть спростити вхід до Ради та Кабміну

Профільне міністерство готує відповідний проект

16 жовтня 2019, 17:52 comments1666
Поділіться публікацією:
Депутати хочуть спростити вхід до Ради та Кабміну

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики ініціює звернення до керівництва парламенту та Кабінету міністрів. Політики прагнуть спростити доступ запрошених громадян до адміністративних будинків парламенту та уряду, повідомляє Укрінформ.

"Ми як нові депутати зіткнулися з практикою, яка є обтяжливою для відвідувачів будівлі Верховної Ради. І, в принципі, це стосується й інших установ виконавчої влади. Так, запрошені на засідання комітетів або до будівлі під куполом люди змушені стояти в чергах, їх довгий час муштрують стосовно того, які документи вони принесли, шукають у паперових журналах списки, потім їх не знаходять... Це достатньо принизлива процедура в час, коли існує електронний документообіг", — заявив голова профільного комітету Олександр Ткаченко.

Через це він вирішив, що необхідно ініціювати звернення до керівництва Верховної Ради та Кабінету міністрів щодо переведення дозвільної системи запрошених до цих державних будівель в електронний документообіг.

Також прозвучала пропозиція впускати депутатів не за паперовими перепустками, а за допомогою персональних електронних карток, що, крім іншого, дозволить легко контролювати явку Нардепів. Підкреслили й те, що подібна система не лише спростить доступ, а й буде економити папір.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Рада прийняла закон про депутатів-прогульників



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!