Головна Новини Політика рада Без навчання в автошколі: в Україні можуть спростити видачу водійських прав
commentss НОВИНИ Всі новини

Без навчання в автошколі: в Україні можуть спростити видачу водійських прав

У партії "Слуга народу" вважають, що нинішній закон "Про дорожній рух" включає безліч прогалин

18 жовтня 2019, 20:49 comments2690
Поділіться публікацією:
Без навчання в автошколі: в Україні можуть спростити видачу водійських прав

Народні депутати України від партії "Слуга народу" зареєстрували законопроект №2201, що передбачає внесення змін до закону "Про дорожній рух". Про це пише видання Socportal.

У разі прийняття законопроекту, українцям істотно спростять видачу водійських прав – проходження навчання в автошколі не буде обов'язковим. Таким чином, здати іспит на право керування транспортним засобом зможе кожен охочий. До того ж, відсутність необхідності проходити навчання в автошколі дозволить громадянам істотно заощадити на отриманні прав.

Автори законопроекту у пояснювальній записці зазначили, що вимога щодо обов'язкової наявності свідоцтва про закінчення автошколи при здачі теоретичного і практичного іспиту суперечить деяким пунктам закону. Також нардепи вважають, що прийняття законопроекту лише посилить рівень підготовки і знань майбутніх водіїв.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький розповів про те, як штрафують водіїв автомобілів з іноземними номерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!