Головна Новини Політика рада ЗМІ оприлюднили схему, що вказує на можливу наявність тютюнового бізнесу у нардепа Холодова
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ оприлюднили схему, що вказує на можливу наявність тютюнового бізнесу у нардепа Холодова

Судячи зі стенограми одного з засідань комітету Ради, в якому Холодов є заступником керівника, парламентарій міг відстоювати інтереси мережі роздрібних тютюнових кіосків, яку активно пов'язують з ним

22 жовтня 2019, 11:45 comments6427
Поділіться публікацією:
ЗМІ оприлюднили схему, що вказує на можливу наявність тютюнового бізнесу у нардепа Холодова

Народний депутат України, заступник голови Комітету з фінансів, податкової та митної політики, активно виступав за прийняття поправки №8 в законопроект №1049, яка була вигідною для нібито його мережі роздрібних тютюнових "Т-кіосків". Про це свідчить стенограма засідання Комітету від 3 жовтня 2013 року.

В ході засідання Холодів заявив: "Ця правка дозволить виробникам дати прямі контракти на умовах фіксованої маржі. Що дуже добре для компаній, які будуть її використовувати".

Про те, що Андрій Холодов є власником величезної роздрібної мережі продажу тютюнових виробів "Т-Кіоск" говорить, зокрема, екс-нардеп і колишній керівник Держкомітету з регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський.

"Кум Медведчука, партнер скандального забудовника Микитася, власник тютюнових Т-кіосків і величезної вілли у Відні – саме такої людини не вистачало в українській владі. Так, це вже точно нове обличчя", — так описав Андрія Холодова у своєму блозі Михайло Бродський.

Вказує на це і аналіз даних інформаційної бази прав власності YouControl. Судячи за цими даними, мережа роздрібного продажу тютюнових виробів Холодов може контролювати через родичів і довірених осіб

picture

picture

Втім, сам Холодів активно заперечує свій зв'язок з тютюновим бізнесом і, зокрема, з мережею "Т-Кіоск".

picture

Нагадаємо, що згідно ст. 22 Закону України "Про запобігання корупції", народним депутатам заборонено "використовувати своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди". А згідно ст. 28 цього ж Закону, народні депутати зобов'язані не допускати "виникнення реального або потенційного конфлікту інтересів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!