Головна Новини Політика рада У Раді нардепи трьох фракцій влаштували бійку: «слуги» вважали за краще відбутися жартами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді нардепи трьох фракцій влаштували бійку: «слуги» вважали за краще відбутися жартами

Рада провалила створення ТСК по «справі 2 травня»

30 жовтня 2019, 14:25 comments10387
Поділіться публікацією:








У Раді нардепи трьох фракцій влаштували бійку: «слуги» вважали за краще відбутися жартами

У Верховній Раді відбулася сутичка між народним депутатом ("Опозиційна платформа — За життя") Миколою Скориком і представником "Слуги народу" Миколою Тищенком, повідомляє кореспондент видання "Коментарі".

Конфлікт стався після провального голосування за проект ОПЗЖ про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування сутичок в Одесі 2 травня 2014 року. Створення ТСК підтримали лише 79 нардепів при необхідних 226.

Після голосування почалася словесна перепалка, яка переросла в сутичку. Скорик і Тищенко в проході між рядами в сесійній залі парламенту штовхали один одного.

Повноцінній бійці запобігли Сергій Власенко та Вадим Рабинович. А перший віцеспікер Руслан Стефанчук закликав нардепів зайняти місця в залі, інакше він закриє засідання. Після недовгих умовлянь парламентарі розійшлися по своїх місцях.

Пізніше Микола Тищенко в кулуарах парламенту жартома заявив кореспонденту видання "Коментарі", що це була бійка за безкоштовні квитки на концерт "95 Кварталу".

"Йде голосування. Тільки проголосували — я повертаюся і стоїть наш народний депутат. Не буду казати прізвище. І його обступили ще народні депутати від інших фракцій, підходять. І я чую: "Мені квиток, мені квиток". Роздавали безкоштовні квитки на "95-й Квартал". Я, як заступник голови фракції, маю знати, що відбувається в нашій команді", — сказав нардеп.


Нагадаємо, в результаті протистояння в Одесі 2 травня 2014 року загинули 48 чоловік. Двоє з них — учасники мітингу за незалежність і територіальну цілісність України, а решта — активісти Антимайдану, які загинули при пожежі в Будинку профспілок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!