Головна Новини Політика рада Арахамія допустив, що за бюджет-2020 проголосують сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія допустив, що за бюджет-2020 проголосують сьогодні

Сьогодні депутати мають голосувати за проект державного бюджету на наступний рік

14 листопада 2019, 11:23 comments1597
Поділіться публікацією:
Арахамія допустив, що за бюджет-2020 проголосують сьогодні

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що за проект державного бюджету на 2020 рік депутати можуть проголосувати в цілому вже сьогодні, передає кореспондент "Коментарів".

У минулих роках розгляд бюджету нерідко відбувся уночі та затягувався до ранку. Цього  разу, за словами Арахамії, зможуть впоратися за п’ять годин. Однак зауважив, що все залежить від моменту, коли депутати перейдуть до цього питання.

"Моє бачення таке, що ми розглянемо бюджет сьогодні десь за п’ять годин з того моменту, як тільки почнемо", — заявив Арахамія.

Він зазначив також про велику кількість правок, поданих до законопроекту.

"Є мажоритарники, вони їздять постійно та працюють в своїх округах. Так, дуже багато людей хочуть підтримки з центрального бюджету. Нам треба було знайти цей баланс. Разів 10-15 зустрічалися мажоритарники з Урядом і обговорювали, на яких принципах буде відбуватися співфінансування державного фонду регіонального розвитку. Ми за співфінансування, тому що тільки таким чином місцеві бюджету зможуть самі сформувати свої пріоритети", — розповів Давид Арахамія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Арахамія прогнозує перегляд доходної частини бюджету-2020 у першому півріччі наступного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!