Головна Новини Політика рада Нардеп "Слуги народу" Андрій Богданець прокоментував свою судимість
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп "Слуги народу" Андрій Богданець прокоментував свою судимість

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець факт його судимості надав на розсуд виборців

28 листопада 2019, 14:25 comments3826
Поділіться публікацією:
Нардеп "Слуги народу" Андрій Богданець прокоментував свою судимість

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець підтвердив свою судимість, але зазначив, що про цей факт було відомо і раніше. Про це він повідомив у Facebook.

Нагадаємо, що два дні тому колишній нардеп Ігор Мосійчук в своєму Telegram-каналі викрив депутата "Слуги народу" Андрія Богданця в наявності судимості. Мосійчук навіть прикріпив посилання на судовий вирок. Так, за даними екс-нардепа, "слуга народу" в 2015 році був засуджений за хуліганство і нанесення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження, отримавши два роки обмеження волі з випробувальним терміном в один рік. За словами Мосійчука, це м'яке покарання Богданець отримав з урахуванням каяття, служби в АТО і наявності двох дітей.


Сьогодні Андрій Богданець підтвердив факт наявності у нього судимості. За словами нардепа, в 2015 році він ще зовсім не уявляв, що стане депутатом, а інцидент стався під час відпустки, коли Богданець добровільно служив на Донбасі в батальйоні особливого призначення "Січ". Так, у Богданця сталася перепалка з перехожим. За його словами, той провокував, плюнув в обличчя і "ледь не став винуватцем аварії". У відповідь Богданець вдарив, пише, що один раз.

"Не знаю, що на той момент стало більшою причиною: поняття чоловічої гідності або відчуття, яке відомо абсолютно всім "атошникам". Поки ти там, в бліндажах і на блокпостах, в країні, яку ти, власне, і захищаєш, досі твориться безлад", — написав Богданець.

Депутат зазначив, що вину визнав, лікування потерпілому оплатив. При цьому, нардеп стверджує, що про судимість було відомо і під час виборчої кампанії.

Цей факт своєї біографії Богданець закликав залишити "на розсуд виборців і Господа Бога", а тему – "закрити раз і назавжди".

Раніше портал "Коментарі" писав, що нещодавно звільнена заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна прокоментувала відсторонення від посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!