Головна Новини Політика рада Офіційно став нардепом: В'ятрович присягнув на вірність Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно став нардепом: В'ятрович присягнув на вірність Україні

Сьогодні Володимир В'ятрович виголосив присягу з трибуни ВРУ і став народним депутатом України

3 грудня 2019, 10:44 comments1670
Поділіться публікацією:
Офіційно став нардепом: В'ятрович присягнув на вірність Україні

Екс-голова Інституту національної пам’яті Володимир В'ятрович офіційно став народним депутатом України. Про це він повідомив у Facebook.

Сьогодні у Верховній Раді України Володимир В'ятрович з парламентської трибуни виголосив присягу народного депутата України.

"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу", — сказав з трибуни парламенту В'ятрович.

 

Також він присягнув додержуватися Конституції України, законів України та виконувати обов'язки в інтересах усіх співвітчизників.

Нагадаємо, що 15 листопада, як заявляли у партії "Європейська солідарність", Верховна Рада відмовлялася провести присягу депутатові нібито через відсутність документів. Сам майбутній нардеп тоді писав так: "В'ятрович у парламенті — з цим доведеться жити".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що після того, як Ірина Луценко самотужки склала депутатські повноваження, колишній керівник Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович заявив про намір стати народним депутатом Верховної Ради 9-го скликання від "Європейської Солідарності".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!