Головна Новини Політика рада У «Слузі народу» назвали причину бійки між депутатами
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» назвали причину бійки між депутатами

Верещук закликала колег по «Слузі народу» не битися, а показувати хороший приклад

5 грудня 2019, 13:53 comments2463
Поділіться публікацією:
У «Слузі народу» назвали причину бійки між депутатами

Причиною бійки у Верховній Раді між народними депутатами від "Слуги народу" Максимом Бужанским і Гео Леросом стало образливе поводження Лероса що нардепу Ірині Верещук в закритому чаті фракції. Про це сказала сама Верещук кореспонденту сайту "Коментарі".

"Ніякої бійки не було. До нього підійшов Максим і попросив вибачитися, не більше. Той почав заперечувати якимось чином. Я там не була, не бачила і тим більше не хотіла, щоб так сталося. Я прошу пробачення, але і прошу мене зрозуміти. До мене звернулися матом, я попросила вибачитися, але людина продовжує в тому ж дусі. Є межі, які не можна порушувати", — сказала Верещук.

Нардеп зазначила, що вона не образилася, але їй було неприємно, оскільки всі депутати бачили нецензурні висловлювання на її адресу.

"Я вчора його (Лероса — ред.) попросила: будь ласка, знайди час і вибачся, тому що матом писати погано. Взагалі погано, до будь-кого, не те що до колеги по фракції. Але, на жаль...", — сказала вона, додавши, що багато чоловіків з фракції підходили до неї і висловлювали слова підтримки.

У той же час Верещук була здивована реакцією Бужанського.

"Насправді я сьогодні вражена своїми чоловіками з фракції "Слуга народу", які абсолютно і безапеляційно не будуть терпіти, коли з жінкою хтось намагається неправильно себе повести. Я не знаю, чи є вербальна форма способом насильства", — додала нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше сьогодні, 5 грудня, у Верховній Раді сталася бійка між народними депутатами від фракції "Слуга народу" Максимом Бужанским і Гео Леросом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!