Головна Новини Політика рада «Це моя манера спілкування»: нардеп-«слуга» Лерос розповів свою версію бійки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це моя манера спілкування»: нардеп-«слуга» Лерос розповів свою версію бійки

Лерос закликав Верещук показати скріншоти спілкування, яке нібито призвело до бійки

5 грудня 2019, 14:23 comments2558
Поділіться публікацією:
«Це моя манера спілкування»: нардеп-«слуга» Лерос розповів свою версію бійки

Депутат від "Слуги народу" Гео Лерос заявив, що не ображав колегу по фракції Ірину Верещук, а використовував нецензурну лексику в загальному контексті дискусії, а не по відношенню до будь-кого.

"Було вирвано з контексту те, що якщо її позиція відрізняється від стратегічної позиції президента і фракції, то їй нема чого робити у фракції. Це було сказано в загальному чаті. Це, звичайно, було сказано у формі, притаманній мені. Я сказав: "Не**й" робити у фракції, якщо вона стратегічні питання повністю не підтримує. Тому перетягувати ковдру на себе, мовляв, яка вона беззахисна, слабка жінка, а Лерос її образив", — пояснив нардеп.

За його словами, ця ситуація обговорювалася і зі спікером Ради Дмитром Разумковим і всі підтвердили, що нецензурна лексика не була адресована особисто Верещук.

"Була обрана в спілкуванні форма, притаманна мені, але конкретно образи на її адресу не було. Нехай вона викладе скріншоти того, що я написав. Якщо медіасспільнота вирішить, що там був факт образи конкретно їй адресований або взагалі комусь, то я з задоволенням вибачусь", — додав нардеп.

Однак Лерос відмовився коментувати бійку з колегою по фракції Максимом Бужанським.

"Історія почалася з одного, а переросла в інше. У що переросло – залишається між нами. У нас є низка розбіжностей у поглядах з Бужанським. Мова не йде про конкретні розбіжності. Ви можете запитати їх у Верещук. Це 5-6 важливих питань. Якщо ми приймаємо рішення, як фракція, підтримувати, значить ми маємо підтримувати. А якщо людина приймає рішення, що він засуджує цю позицію, але при цьому є частиною фракції – це неправильно. Ти можеш вийти з цієї фракції і далі обговорювати, скільки хочеш", — резюмував Лерос.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше сьогодні, 5 грудня, у Верховній Раді сталася бійка між народними депутатами від фракції "Слуга народу" Максимом Бужанським і Гео Леросом.

Нардеп Ірина Верещук заявила, що Лерос нецензурно висловився на її адресу в закритому чаті фракції і відмовився вибачатися. Це і стало причиною бійки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!