Головна Новини Політика рада Головний аргумент — кулаки: нардепи влаштували справжнє побоїще на Комітеті Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний аргумент — кулаки: нардепи влаштували справжнє побоїще на Комітеті Ради

Нардепи побилися на засіданні аграрного комітету

11 грудня 2019, 12:51 comments2594
Поділіться публікацією:
Головний аргумент — кулаки: нардепи влаштували справжнє побоїще на Комітеті Ради

Сьогодні, 11 грудня, сталася жорстка бійка між народним депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцом та активістами, екснардепами від ВО "Свобода" Ігорем Мірошниченком і Едуардом Леоновим. Відео бійки оприлюднив головний спеціаліст Кабінету міністрів Андрій Якобчук.

Відомо, що бійка сталася після засідання парламентського Комітету з питань аграрної політики. За словами Якобчука, причиною бійки стало питання продажу землі.

Нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук повідомила, що активісти намагалися домогтися зняття з розгляду закону про земельну реформу, передає "РБК-Україна".

"Тут були присутні активісти і були присутні представники асоціацій фермерських господарств. Юлія Тимошенко запропонувала проголосувати за зняття з розгляду у загальному даного проекту. Сольський (голова аграрного комітету) не пішов на таке голосування і запропонував перенести розгляд проекту на 12 грудня. Це не сподобалося активістам", – пояснила нардеп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 5 грудня у Верховній Раді сталася бійка між народними депутатами від фракції "Слуга народу" Максимом Бужанским і Гео Леросом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!