Головна Новини Політика рада Медведчуку під час виступу в парламенті вимкнули мікрофон, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчуку під час виступу в парламенті вимкнули мікрофон, - ЗМІ

Медведчук казав про врегулювання ситуації на Донбасі

12 грудня 2019, 14:19 comments2775
Поділіться публікацією:
Медведчуку під час виступу в парламенті вимкнули мікрофон, - ЗМІ

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков вимкнув мікрофон голови політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука під час виступу. Як передає "Знай.юа" це сталося, коли Медведчук казав про відсутність політичної волі у президента для мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

Як зазначив Віктор Медведчук, мовляв, тому влада і відмовилася розглядати законопроект, який запропонувала ОПЗЖ. Мова йде про внесення змін до статті 1, 2 та 10 закону про особливий статус Донбасу. У своєму виступі Медведчук апелював до результатів "нормандського саміту".

"По-перше, вони підтримали те, що Мінські угоди повинні бути виконані. По-друге, підтримали імплементацію "формули Штайнмайера" у наше законодавство. Чому тоді сьогодні влада вносить саме такий ‒ обмежений, технічний законопроект? Чому не погодилася розглянути наш законопроект № 2491, де передбачені зміни в першу, другу статтю й десяту, де імплементується "формула Штайнмайера" і де безпосередньо йдеться про те, що особливий статус має носити постійний характер? – сказав біля трибуни політик. — Я даю відповідь на це запитання, яке звучить постійно, і ми не почуємо від влади, тому що у пана Зеленського, президента України та його команди немає політичної волі для мирного врегулювання конфлікту на Донбасі...".

Повідомляється, що після цих слів лідеру ОПЗЖ вимкнули мікрофон.

Нагадаємо, голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук заявив, що нинішня українська влада не хоче виконувати пункти Мінських угод і нібито діє не в інтересах українського народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!