Головна Новини Політика рада Що буде, якщо Рада не прийме ринок землі та не продовжить мораторій: названо моторошний сценарій
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо Рада не прийме ринок землі та не продовжить мораторій: названо моторошний сценарій

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський розповів про невтішний розвитку подій, у разі неприйняття закону про ринок землі

17 грудня 2019, 11:38 comments1568
Поділіться публікацією:
Що буде, якщо Рада не прийме ринок землі та не продовжить мораторій: названо моторошний сценарій

Якщо мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення не буде продовжений до Нового року, а закон про відкриття ринку землі при цьому не буде прийнятий, то складеться ситуація, при якій кожен зможе купувати землі в будь-яких обсягах, за будь-якою ціною і без будь-яких обмежень — поки врешті-решт не буде прийнятий закон. Такий невтішний сценарій розписав народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський, передає кореспондент видання "Коментарі".
Нардеп зазначив, що разом із колегами вже підготував закон про продовження мораторію на випадок неприйняття закону про ринок землі.
"Я подав правки, ми з колегами обґрунтовували необхідність таких правок і я навіть написав закон про продовження мораторію. Тому що я дуже боюся, що після 1 січня, якщо не буде проголосований закон про відкриття ринку землі, не буде також продовжено мораторій на продаж сільськогосподарських земель, який діє до 1 січня 2020 року. А Рада почне працювати з 15 січня і всі, хто хоче, до цього часу заведуть сюди сотні мільйонів доларів, все цю куплять і ми залишимося без землі й без закону", — говорить Олександр Дубинський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава парламентської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про те, що до кінця цього року парламент фізично не встигне прийняти закони про ринок землі та про статус Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!