Головна Новини Політика рада У Києві під час сутичок під Радою постраждали журналісти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві під час сутичок під Радою постраждали журналісти

Журналістів забризкали сльозогінним газом і вибили з рук телефон

17 грудня 2019, 13:34 comments2903
Поділіться публікацією:








У Києві під  час сутичок під Радою постраждали журналісти

Сьогодні в урядовому кварталі Києва проходив мітинг у стін парламенту, під час якого журналістку "Громадського" Вікторію Рощину і оператора Олексія Нікуліна забризкали сльозогінним газом, пише hromadske.

За інформацією телеканалу, у кореспондента вибили телефон, коли вона знімала ситуацію біля стін парламенту. Також у журналістів летіли опори від наметів, які протестуючі хотіли встановити біля будівлі парламенту.

Як повідомляло видання "Коментарі", 17 грудня в Києві проходять чотири акції протесту, мітингують власники "євроблях", противники відкриття ринку земель, а також члени Федерації профспілок України.

Раніше ми писали про те, що біля готелю "Київ" недалеко від Верховної Ради відбулися сутички активістів "АвтоЄвроСилы" та учасників мітингу проти ринку землі з поліцією. В результаті сутичок постраждали поліцейські, зараз їх госпіталізували в лікарню.

 Крім того, в центрі столиці у зв'язку з запланованими масовими акціями був обмежений в'їзд великогабаритного та спеціального транспорту на деяких ділянках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!