Головна Новини Політика рада Ківа попросив «фан-клуб» надсилати йому пікантні фото тільки під час перерв у Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ківа попросив «фан-клуб» надсилати йому пікантні фото тільки під час перерв у Раді

Опозиційний політик Ілля Ківа записав відеозвернення для «свого фан-клубу»

17 січня 2020, 15:12 comments2597
Поділіться публікацією:
Ківа попросив «фан-клуб» надсилати йому пікантні фото тільки під час перерв у Раді

Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Ківа звернувся до своїх прихильниць з проханням не надсилати йому оголені фотографії, коли політик працює у Верховній Раді України. Відео із зверненням зі спортзалу політик розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Привіт, дівчата з мого фан-клубу, у мене до вас буде величезне прохання. Ви, будь ласка, якщо надсилаєте свої оголені фотографії, то робіть це, будь ласка, у мій неробочий час", — сказав Ківа.

Ще він додав, що, краще радувати його своїми знімками в перервах роботи парламенту, а зазвичай це період часу з 14:00 до 16:00. Або ж, сказав Ківа, відправляти фото вже після 20:00.

"У поганому випадку, у вас є можливість стати найвідомішими дівчатами в цій країні. За нами стежать папараці", — сказав політик.

Нагадаємо, нещодавно один з журналістів зафіксував, як Ілля Ківа у парламенті проглядав на телефоні фотографії з пікантними зображеннями дівчат.

Раніше портал "Коментарі" писав, що політик від "ОПЗЖ" Ілля Ківа потрапив у "приціли" журналістів за переглядом відео пікантного характеру, поки парламентарії проводили сесійне засідання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!