Головна Новини Політика рада Скубченко: ОПЗЖ блокувала «земельні закони», БЮТ не завадила б
commentss НОВИНИ Всі новини

Скубченко: ОПЗЖ блокувала «земельні закони», БЮТ не завадила б

На думку політолога Олександра Скубченко, чинна влада вводить український народ в оману, розповідаючи про земельну реформу

7 лютого 2020, 16:55 comments1953
Поділіться публікацією:
Скубченко: ОПЗЖ блокувала «земельні закони», БЮТ не завадила б

Народні депутати фракції "Опозиційна платформа – За життя" вважають земельну реформу спробою влади обдурити українців і саме тому намагаються протистояти законопроекту про ринок землі. Таку думку висловив політолог Олександр Скубченко в ефірі "112 каналу".

"БЮТ, як нечисленна партія, їм (монобільшості в Раді, – ред.) не завадила б. Депутати Медведчука (фракція партії ОПЗЖ, – ред.) блокували нічне засідання аграрного комітету, сьогодні – блокували трибуну, зараз блокується президія", – сказав експерт.

За словами Скубченко, нардепи "ОПЗЖ" постійно роз'яснюють людям, що земельна реформа – це спроба обдурити український народ.

"Безумовно, депутати "ОПЗЖ" заважають (приймати земельні закони, – ред.), комусь на щастя, комусь на жаль, не така вже "масштабна" у нас опозиція і дуже масштабна у нас влада", – додав Скубченко.

6 лютого голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія в кулуарах Ради заявив, що якщо б фракція "Опозиційної платформи – За життя" не виступала проти законопроекту про ринок землі, то він був би проголосований ще три місяці тому.

"ОПЗЖ бачите, що робить? Вони блокують трибуни. Я вам чесно скажу: якби не було ОПЗЖ, закон про землю був би вже проголосований 2-3 місяці тому. "Батьківщина" – маленька, а ОПЗЖ – друга за величиною фракція", – сказав Арахамія.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив, що, прийнявши в першому читанні законопроект про ринок землі, влада діяла під тиском США та міжнародних фінансових структур.

"Це (ринок землі, – Ред.) – вимога МВФ, міжнародних фінансових організацій, Фонду Сороса, це результат зовнішнього управління Вашингтона, яке введено в Україні. Ми, природно, будемо продовжувати боротьбу і роз'яснювати людям, популяризувати справжнє призначення цієї ідеї, яка закладена у продаж землі і чому це є злочином проти українського народу", – сказав Медведчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!