Головна Новини Політика рада Позачергове засідання Ради 30 квітня: які питання розглянуть нардепи
commentss НОВИНИ Всі новини

Позачергове засідання Ради 30 квітня: які питання розглянуть нардепи

Завтра Рада розгляне, серед іншого, законопроекти щодо звільнення від оподаткування медпрацівників та погашення заборгованості на оптовому ринку електроенергії

29 квітня 2020, 16:38 comments2154
Поділіться публікацією:
Позачергове засідання Ради 30 квітня: які питання розглянуть нардепи

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання Верховної Ради України на 13:30 30 квітня на вимогу 159 народних депутатів. До порядку денного включені 17 питань, згідно з оприлюдненим документом на сайті парламенту.

Так, нардепи завтра розглядатимуть 6 законопроектів про ратифікацію і 3 – про приєднання України до різних угод. Також на порядок денний винесений проект постанови №3068 щодо звернення ВРУ до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій на тему засудження триваючої збройної агресії Росії проти України, незаконної анексії Криму і міста Севастополь та окупації окремих районів Донецької і Луганської областей, політичних репресій проти українців та звільнення політичних в'язнів. Крім того, розглядатимуть законопроект №3329, який стосується змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування доходів медпрацівників, які боряться з епідемією COVID-19. До того ж у документі йдеться про законопроект № 2386 ("Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії"),  законопроект №3132 ("Про внесення змін до ЗУ "Про Антимонопольний комітет України" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення системи органів Антимонопольного комітету") і проект постанови №3400 ("Про внесення змін до постанови "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної ради з питань розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів можливих корупційних дій посадових осіб органів державної влади, які призвели до значних втрат дохідної частини державного бюджету України"). А також обговорять проект постанови №3384, у рамках чого йтиметься про розслідування пожеж та вибухів на складах боєприпасів в Чернігівській, Вінницькій, Харківській, Луганській, Дніпропетровській областях у період 2014-2018 рр..

Додамо, що питань щодо призначення в уряд Михайла Саакашвілі у порядку денному немає.

Раніше "Коментарі" повідомили, що у Раді розглянуть закон про амністію ув'язнених для запобігання COVID-19 у в'язницях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!