Головна Новини Політика Скандали.Політика Микитась «подарував» сотні квартир Богдану та Єрмаку: пранкер Джокер злив компромат на екс-нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

Микитась «подарував» сотні квартир Богдану та Єрмаку: пранкер Джокер злив компромат на екс-нардепа

Пранкер Джокер оприлюднив відео, де екснардеп і забудовник Максим Микитась хвалиться зв'язками на Банковій і говорить про «подаровані» квартири Андрію Богдану та Андрію Єрмаку

5 лютого 2020, 09:53 comments8162
Поділіться публікацією:
Микитась «подарував» сотні квартир Богдану та Єрмаку: пранкер Джокер злив компромат на екс-нардепа

У мережу злили компромат на екс-нардепа і забудовника Максима Микитася: він нібито переоформив на голову Офісу Президента Андрія Богдана і помічника Президента України Андрія Єрмака сотні квартир. Фото документів, а також відео, де Микитась козиряє дружбою на Банковій опублікував пранкер Джокер у своєму Telegram-каналі.

Так, на каналі оприлюднене відео від "друзів з СБУ". На записі, зробленому в ресторані готелю "Прем'єр-Палас", Микитась хвалиться "рішалами" на Банковій – Богданом і Єрмаком.

"Є інформація, що Микитась був вдячний Богдану та Єрмаку за дружбу і подарував друзям десятки неоплачених квартир, оформлених на Богдана, Єрмака і їхнього друга Вавриша через підставних осіб. І всі це за особистий рахунок вкладників "Укрбуду". Тепер зрозуміло, як Микитась отримує дозволи на виїзд від Генеральної прокуратури, і чому він досі не за ґратами", — написав Джокер.

В підтвердження скандальних фактів далі на каналі Джокер викладає ряд документів: списки квартирного фонду "Укрбуду" та іншої елітної нерухомості, яку скандальний забудовник Микитась "в якості хабарів роздавав за послуги суддям, податківцям, прокурорам, депутатам, чиновникам і дуже відомим у країні людям, сплачені за фактом за рахунок коштів реальних вкладників компанії". Так, більша частина квартир оформлена, наприклад, на 18-річного Максима Вавриша — сина Андрія Вавриша (партнер Богдана) – загальна сума нерухомості сягає 11 млн грн. За словами Джокера, від реальних вкладників "Укрбуду" всіх цих людей відрізняє єдина обставина — реальні співінвестори фінансували будівництво протягом тривалого періоду.

Пізніше Вавриш відреагував на інформацію в соцмережі.

Однак Джокер вказав, що надана Вавришем інформація піднімає ще більше питань: "платіжні документи (рух за рахунками) відсутні. У той же час, сертифікат, який опублікував Андрій Вавриш виписаний на квартиру, якої немає в моєму списку. Висновки робіть самі". Також пранкер зазначив, що ціна за 1 метр значиться в 10 тис грн, що дає "додатковий матеріал для розслідування".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що екс-нардепа Микитася зняли з рейсу при спробі виїхати з країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!