Головна Новини Політика Скандали.Політика Листування Ківи з Жириновським уважно прочитають в СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Листування Ківи з Жириновським уважно прочитають в СБУ

В СБУ готові відреагувати згідно із законом в разі проявів антидержавної позиції нардепа Іллі Ківи

11 лютого 2020, 21:50 comments2256
Поділіться публікацією:
Листування Ківи з Жириновським уважно прочитають в СБУ

Служба Безпеки України відреагувала на недавній скандал за фактом листування в мобільному телефоні народного депутата Верховної Ради Іллі Ківи з депутатом Держдуми РФ Володимиром Жириновським. Про це повідомляє видання "Укрінформ".

Так, у відповіді на запит журналістів, в СБУ визначили, що готові вжити відповідних заходів, якщо в змісті листування будуть виявлені правопорушні висловлювання.

"Запитувана інформація врахована відповідними підрозділами СБУ. У разі отримання даних, які будуть свідчити про вчинення злочинів, віднесених до компетенції СБУ, будуть прийматися відповідні заходи згідно з чинним законодавством ", — сказала прес-служба силового відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Ілля Ківа пояснив свою переписку з російським колегою і скандальним лідером "ЛДПР" Володимиром Жириновським.

"А в чому проблема, я прошу вибачення? Державна Дума Росії, парламентарій, ми ж намагаємося якось знайти компроміси і точки дотику. Нам же потрібно повернути території і відновити економічні відносини, які зміцнять добробут українського народу", — відповів опальний нардеп на обурені запитання журналістів і громадських діячів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!