Журналіст Андріюк підтвердив зв'язок депутата Мамки з підозрою директору "ФФУ Продакшн"

Український журналіст Костянтин Андріюк вказав на можливий зв'язок прокурора Івана Ковальова та народного депутата Григорія Мамки

Цього тижня Генеральний прокурор Ірина Венедиктова прийняла перші рішення про звільнення співробітників Офісу генпрокурора України. За даними "Подробиць" наказ був підписаний у відношенні Олександра Білоуса, раніше призначеного Русланом Рябошапкою в департамент процесуального керівництва з особливо важливих кримінальних проваджень офісу.

Крім того, за даними ЗМІ, вже готові накази про звільнення керівника кадрового департаменту Тараса Дунаса та прокурора Івана Ковальова, який працював у підпорядкуванні Білоуса.

Уточнюється, що Ковальова викрили у фальсифікації матеріалів кримінальних проваджень і в "роботі" на депутата від ОПЗЖ Григорія Мамку. За даними ЗМІ, Ковальов нібито виписував потрібні політику підозри, однак у якій саме справі і щодо яких осіб, "Подробиці" не повідомили.

Незабаром цю інформацію побічно підтвердив колишній журналіст Костянтин Андріюк. Більш того, він конкретизував, що мова йде про підозру директору "ФФУ Продакшн" Андрію Бондаренку у справі про будівництво футбольних майданчиків.

"Цілому керівнику структури УАФ (ФФУ Продакшн) оголошено підозру... Тому чекаємо на розвитое подій", - написав журналіст.

Процесуальним керівником в цьому провадженні ОГП є саме Іван Ковальов. Таким чином, Андріюк вказав на можливий зв'язок прокурора Ковальова, який висить на волосині від звільнення та депутата Григорія Мамки.

Нагадаємо, як раніше зазначав політичний експерт Денис Горохівський, і Мамка, і Андріюк нібито переслідують інтереси депутата від ОПЗЖ Григорія Суркіса, який, у свою чергу, за кошти підконтрольних співробітників ОГП і деяких членів футбольної ТСК ВР, намагається звести особисті рахунки з Українкою асоціацій футболу.