Головна Новини Політика Скандали.Політика Журналіст Андріюк підтвердив зв'язок депутата Мамки з підозрою директору "ФФУ Продакшн"
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст Андріюк підтвердив зв'язок депутата Мамки з підозрою директору "ФФУ Продакшн"

Український журналіст Костянтин Андріюк вказав на можливий зв'язок прокурора Івана Ковальова та народного депутата Григорія Мамки

24 березня 2020, 13:50 comments5167
Поділіться публікацією:
Журналіст Андріюк підтвердив зв'язок депутата Мамки з підозрою директору "ФФУ Продакшн"

Цього тижня Генеральний прокурор Ірина Венедиктова прийняла перші рішення про звільнення співробітників Офісу генпрокурора України. За даними "Подробиць" наказ був підписаний у відношенні Олександра Білоуса, раніше призначеного Русланом Рябошапкою в департамент процесуального керівництва з особливо важливих кримінальних проваджень офісу.

Крім того, за даними ЗМІ, вже готові накази про звільнення керівника кадрового департаменту Тараса Дунаса та прокурора Івана Ковальова, який працював у підпорядкуванні Білоуса.

Уточнюється, що Ковальова викрили у фальсифікації матеріалів кримінальних проваджень і в "роботі" на депутата від ОПЗЖ Григорія Мамку. За даними ЗМІ, Ковальов нібито виписував потрібні політику підозри, однак у якій саме справі і щодо яких осіб, "Подробиці" не повідомили.

Незабаром цю інформацію побічно підтвердив колишній журналіст Костянтин Андріюк. Більш того, він конкретизував, що мова йде про підозру директору "ФФУ Продакшн" Андрію Бондаренку у справі про будівництво футбольних майданчиків.

"Цілому керівнику структури УАФ (ФФУ Продакшн) оголошено підозру... Тому чекаємо на розвитое подій", — написав журналіст.

Процесуальним керівником в цьому провадженні ОГП є саме Іван Ковальов. Таким чином, Андріюк вказав на можливий зв'язок прокурора Ковальова, який висить на волосині від звільнення та депутата Григорія Мамки.

Нагадаємо, як раніше зазначав політичний експерт Денис Горохівський, і Мамка, і Андріюк нібито переслідують інтереси депутата від ОПЗЖ Григорія Суркіса, який, у свою чергу, за кошти підконтрольних співробітників ОГП і деяких членів футбольної ТСК ВР, намагається звести особисті рахунки з Українкою асоціацій футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!