Головна Новини Політика Скандали.Політика ДБР проводить обшук в будинку екс-нардепа Чорновол
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР проводить обшук в будинку екс-нардепа Чорновол

З обшуками в будинок екс-нардепа Тетяни Чорновол співробітники ДБР прийшли у справі Євромайдану.

10 квітня 2020, 09:55 comments3011
Поділіться публікацією:
ДБР проводить обшук в будинку екс-нардепа Чорновол

ДБР з самого ранку проводить обшук в будинку екс-нардепа Тетяни Чорновол. Справа стосується подій часів Євромайдану, написала в Facebook політик.

У будинок, який знаходиться в селі Гора недалеко від Києва, спецназ Державного бюро розслідувань нагрянув близько 6-ї ранку. Колишня депутатка від "Народного фронту" живе там разом зі своїми двома дітьми. Силовики вручили Чорновол постанову Печерського суду і тут же взялися за справу.

У постанові йдеться про те, що обшуки пов'язані зі справою часів Євромайдану. Підставою для початку кримінального провадження стало захоплення в лютому 2014 го офісу Партії регіонів, який розташований на вулиці Липській у Києві. Події відбувалися відразу ж після масових розстрілів учасників революції на Майдані.

Тетяна Чорновол опублікувала фото постанови суду. З нього випливає, що шукають співробітники ДБР, зокрема, одяг, в якій жінка ходила на Майдан: куртку, штани і шолом.

Незабаром про обшуки у екс-нардепа написав і нинішній депутат з "Європейською солідарності" — Микола Княжицький. Він стверджує, що Чорновол намагаються "добити", а захистити її нікому. Чоловік політика, нагадаємо, загинув на фронті.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що ДБР вручило підозру Тетяні Чорновол.

Фото: Facebook / Тетяна Чорновол



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!