Головна Новини Політика Скандали Порошенка, Воронченка та Турчинова звинуватять у держзраді – Ляшко
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенка, Воронченка та Турчинова звинуватять у держзраді – Ляшко

Екснардеп Олег Ляшко повідомив, що нібито Офіс генпрокурора збирається оголосити про підозри у держзраді Петру Порошенку, Ігорю Воронченку й Олександру Турчинову

25 квітня 2020, 17:41 comments7367
Поділіться публікацією:
Порошенка, Воронченка та Турчинова звинуватять у держзраді – Ляшко

Офіс генерального прокурора нібито збирається оголосити про підозру у державній зраді експрезиденту Петру Порошенку, командуючому ВМС Ігорю Воронченку та екс-секретарю СНБО Александру Турчинову, заявив колишній нардеп Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Екснардеп не розкрив свої джерела, але запевнив, що "інформація є перевіреною".

"ГПУ ближчим часом збирається звинуватити в державній зраді командуючого ВМС адмірала Воронченка, екссекретаря РНБО Турчинова і експрезидента Порошенка. Їх звинувачують у наданні команди на прохід наших військових через Керченську протоку", — повідомив Ляшко.

За його словами, перелічені особи зробили чимало для порятунку України, на відміну від чинних керівників держави.

"Фальсифікація кримінальних справ проти тих, хто зупинив російську агресію, проти усіх нас — це виконання нинішньою владою завдання Кремля по дискредитації Майдану і нашої визвольної боротьби", — заявив екснардеп.

Наостанок Ляшко пригрозив, що ані карантин, ані вірус не завадять "винести до бісової матері" владу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український гарант Володимир Зеленський у день своєї першої річниці президентства заявив, що не розуміє необхідності у великій кількості правоохоронних органів, які є в державі на сьогодні і має намір в найближчому часі змінити цю ситуацію. За словами гаранта, така кількість правоохоронців лише розмиває конкретну відповідальність перед законом і заважає забезпечувати безпеку в державі на соціальному рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!