Головна Новини Політика Скандали.Політика «Знаємо, що таке інформатаки»: Яременко та Іванісов підтримали Тищенка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Знаємо, що таке інформатаки»: Яременко та Іванісов підтримали Тищенка

Народні депутати від «Слуги народу» виступили на підтримку колеги Миколи Тищенка

1 травня 2020, 12:35 comments2374
Поділіться публікацією:
«Знаємо, що таке інформатаки»: Яременко та Іванісов підтримали Тищенка

Кілька народних депутатів виступили на підтримку колеги-ресторатора після заяви глави президентський фракції Давида Арахамії про те, що Тищенко повинен бути покараний, якщо робота ресторану "Велюр" під час карантину підтвердиться. Серед них, колега Тищенка по фракції Богдан Яременко.

"Життя вчить, що не з кожної поганої ситуації можна знайти хороший вихід", — написав він на своїй сторінці у Facebook, нагадавши, що Тищенко є головою київського штабу "Слуги народу".


Підтримав колегу і колишній член фракції "Слуга народу" Роман Іванісов.

"Микола хороша людина і гідний депутат. Я радий, що можу назвати його своїм Другом. Всі ми знаємо, що таке інформаційні атаки і чого варті "журналістські розслідування". Колись Микола підтримав мене в непростий для мене час, сьогодні я виступаю на захист Тищенка", — заявив народний депутат Роман Іванісов.

Нагадаємо, нардепа Іванісова виключили з фракції "Слуга народу" після появи інформації про те, що в березні 1996 року депутат був засуджений на три роки за групове зґвалтування. У листопаді того ж року був помилуваний президентом Кучмою. На виборах 2019 року Іванісов був обраний народним депутатом по округу № 153 від партії "Слуга народу".

Нардеп Богдан Яременко став відомий широкій аудиторії після публікації фотографій того, як депутат цікавився розцінками повій під час засідання Верховної Ради. В результаті скандалу депутат позбувся крісла глави комітету з міжнародної політики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!