Головна Новини Політика Скандали Венедиктова порівняла своїх хейтеров з рибами-прилипалами
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедиктова порівняла своїх хейтеров з рибами-прилипалами

Генпрокурор Венедіктова Ірина написала кумедний пост, де провела паралель між затятими критиками і мешканцями морів

13 травня 2020, 15:18 comments2046
Поділіться публікацією:
Венедиктова порівняла своїх хейтеров з рибами-прилипалами

Глава Офісу генерального прокурора Ірина Венедиктова провела порівняння групи людей, які регулярно стежать і обговорюють її діяльність з рибами з сімейства прилипалових, які знаходять "господаря", присмоктуються до нього і постійно за ним слідують, годуються від нього. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами генпрокурора, її оточує невелика група "прихильників", які якось особливо сприймають дійсність і активно обговорюють все, що пов'язано з Венедиктової, видаючи це за істину в останній інстанції.

"Ні дня не проходить без мене. Вони надають оцінку моїх годинах, окремим службовим повідомленням, надісланим мені, їхньому баченню, кого і не треба брати в радники, залучати до відповідальності (а, в принципі, вони відразу ж виконують і функцію слідства, прокуратури, адвокатури і суду — такий левел Бог). Причому свої висновки вони роблять не на підставі процесуальних дій, а на підставі тільки їм зрозумілих натхнення і фантазій", — зазначає генпрокурор не без іронії.

Також Венедиктова зазначила, що цей фан-клуб або "риби-прилипали" не такий вже і численний, але і їх вистачає для того, щоб створювати певний ореол репутації генеральної прокуратури.

"Проте я радію своїм прилипалам, тому що в природі "прилипали відіграють важливу роль, будучи санітарами великих морських мешканців. Нерест у прилипав відбувається в червні-липні в Атлантичному океані і в серпні-вересні в Середземному морі". З нетерпінням чекаю потомство", — підсумовує глава Офісу генпрокурора.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що акаунт Ірини Венедиктової закритий з недавнього часу для коментарів всіх охочих, оскільки 9 травня вона зіткнулася з лавиною критики через публікацію військової пісні народного артиста Росії Льва Лещенка "День Перемоги".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!