Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ почала справу про держзраду Єрмака і Кучми за заявою В'ятровича
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ почала справу про держзраду Єрмака і Кучми за заявою В'ятровича

Нардеп Володимир В'ятрович зазначив, що позиція Леоніда Кучми та Андрія Єрмака підтримується самим президентом Володимиром Зеленським

18 травня 2020, 20:59 comments2992
Поділіться публікацією:
СБУ почала справу про держзраду Єрмака і Кучми за заявою В'ятровича

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження за фактом скоєного представниками української Тристоронньої делегації контактної групи на переговорах у Мінську державної зради. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від парламентської фракції "Європейська солідарність" Володимир В'ятрович.

При цьому політик розкритикував правоохоронне відомство, яке відкрито не повідомляє прізвищ людей, які проходять головними фігурантами, а також, що якби В'ятрович через суд домігся порушення кримінальної справи, СБУ не стало б займатись цим виробництвом.

"Шкода, що СБУ соромиться прямо назвати прізвища зазначених у моєму зверненні "окремих представників", адже мова йде про голову офісу президента Андрія Єрмака і другого президента України Леоніда Кучму. А ще шкода, що СБУ не надійшла за законом відразу після мого звернення, і мені довелося звертатися до суду", — зазначив у своєму повідомленні Володимир В'ятрович.

Колишній директор Державного інституту Національної пам'яті додав, що відкриття провадження проти друзів і давніх партнерів по "Кварталу 95", ще не свідчить про законне і логічне завершення справи, тому закликав світову громадськість тримати цю справу в фокусі.

"Важко вести розслідування, коли є всі шанси вийти на самих себе. Тому маємо усім світом допомогти СБУ, тримаючи цю справу у фокусі громадської уваги.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир В'ятрович сам проходить підозрюваним у справі про марнотратство державних коштів під прикриттям проведення пам'ятного заходу на честь пам'яті жертв Голодомору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!