Головна Новини Політика Скандали.Політика «Картяр»: активісти поспілкувалися з батьком Геруса про картковий борг сина
commentss НОВИНИ Всі новини

«Картяр»: активісти поспілкувалися з батьком Геруса про картковий борг сина

Громадські активісти розпитали батька народного депутата від партії «Слуга народу» Андрія Геруса про картковий борг

28 травня 2020, 14:58 comments2921
Поділіться публікацією:
«Картяр»: активісти поспілкувалися з батьком Геруса про картковий борг сина

Громадські активісти відвідали батька народного депутата від партії "Слуга народу" Андрія Геруса, щоб дізнатися його думку про картковий борг парламентарія. Про це повідомив Всеволод Філімоненко на своїй сторінці Facebook, опублікувавши відповідне відео візиту.

"Всі знають, що вже тривалий час, з початку проблем мого друга і сусіда Андрія Геруса, я поруч. Тепер проблеми міцніше і я змушений викладатися на всі 100%, щоб допомогти побратимові. Тому на цей раз ми з моєю командою відправилися на батьківщину Геруса, щоб поговорити з батьком Геруса та запитати, чи знає він про карткові борги свого сина", – написав Філімоненко.

Він додав, що батько Геруса на камеру багато говорити не захотів.

"Картяр....Як поступав він (Герус, – ред.) до Києва, навчався, я переживав, думав, що буде в карти грати там... Там хтось із журналістів написав, що він програв 100 тисяч доларів – він це і підтримав, підхопив. Він таке любить — його беруть за тамаду на весілля, на хрестини за кума беруть, комунікабельний такий", – розповів батько нардепа.

"На камеру тато багато говорити не захотів, але пообіцяв вплинути на кровиночку. Сподіваюся, вірю, працюю далі", – додав Філімоненко.

Нагадаємо, про картковий борг нардепа ЗМІ вдалося дізнатися через Telegram-канал UA Baza Bot. Бот нібито містив пароль від старої пошти mail.ru Геруса, який виявився таким же, як і пароль від нової пошти. Зокрема, у пошті, за даними ЗМІ, перебувала фотографія розписки Геруса, яку він відправляв свого юриста з питанням, чи має документ юридичну силу. Виявилося, що Герус нібито повинен якомусь Сергію Онопченку 100 тис. доларів в якості карткового боргу. Документ підписав 24 жовтня 2019 року, борг нардеп повинен був повернути до 10 травня цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!