Головна Новини Прес-реліз 2019 Хіменес-Браво, Борисов і Клопотенко: про що будемо говорити на Всеукраїнському ресторанному саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

Хіменес-Браво, Борисов і Клопотенко: про що будемо говорити на Всеукраїнському ресторанному саміті

Міжнародна освітньо-консалтингова компанія "Бізнес-Конструктор" організовує унікальний захід, присвячений специфіці українського ресторанного бізнесу

27 вересня 2019, 10:16 comments8526
Поділіться публікацією:
Хіменес-Браво, Борисов і Клопотенко: про що будемо говорити на Всеукраїнському ресторанному саміті

Поки The Village пише, які ресторани Києва закрилися за літній сезон-2019, а старожили ресторанного ринку борсаються в операційці, міжнародна освітньо-консалтингова компанія "Бізнес-Конструктор" збирає кращих експертів галузі на "Всеукраїнський ресторанний саміт", щоб кожен гість міг перейняти їх успішний досвід.

"Швидкий або мертвий: як ресторатору бути в тренді в 2020 році?" — головний меседж Всеукраїнського ресторанного саміту, який пройде вже 17 жовтня в Pochayna event hall.

Який він — успішний ресторан-2020? Що потрібно, аби клієнти ставали амбасадорами бренду? Як збільшити рентабельність і понизити витрати? Як всі факапи обернути собі на користь? Як ефективно використовувати digital для розвитку ресторану? Про це все і навіть більше розкажуть топові лідери індустрії: Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Борисов, Дмитро Запорожець, Євген Клопотенко, Єлизавета і Тетяна Глинські, Кирило Куницький, Максим Храмов, Олександр Мусатов, Вадим Бортник і секретний спікер,чиє ім'я стане відомо напередодні самого саміту.

"Всеукраїнський ресторанний саміт" — це унікальний edutainment-захід від міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор", присвячений специфіці українського ресторанного бізнесу. Найкращі експерти країни, найгучніші кейси, питання, на які більше ніде немає відповідей!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!