Головна Новини Прес-реліз 2019 Хартманн, Федорів, Куницький: навіщо "Бізнес-Конструктор" їх зібрав разом
commentss НОВИНИ Всі новини

Хартманн, Федорів, Куницький: навіщо "Бізнес-Конструктор" їх зібрав разом

Компанія "Бізнес-Конструктор" збирає на одній сцені топових візіонерів українського бізнесу, щоб з'ясувати, чого варто очікувати від майбутнього 2020 року

2 жовтня 2019, 19:40 comments8843
Поділіться публікацією:
Хартманн, Федорів, Куницький: навіщо "Бізнес-Конструктор" їх зібрав разом

Міжнародна освітньо-консалтингова компанія "Бізнес-Конструктор" анонсувала наймасштабнішу подію 2019 року для бізнесменів у Києві — саміт візіонерів і футуристів бізнесу "Бізнес-тренди 2020".

“Тренди на ринку швидко змінюються: або ви йдете в ногу з ними, або відстаєте", — такий головний меседж заявлено на офіційному сайті заходу.

За словами організаторів, цей масштабний захід розкладе по поличках найбільш перспективні стратегії розвитку бізнесу в умовах майбутніх змін. Більше 1000 підприємців зберуться разом,щоб обговорити тренди, тенденції, можливості і загрози для розвитку бізнесу в 2020 році. Як потрібно модифікувати свій продукт, щоб бути в тренді? Як компанії бути привабливою для інвестицій нового покоління? Які світові тренди бізнесу вже завтра стануть реаліями України?

Щоб знайти відповіді на всі ці питання, "Бізнес-Конструктор" збирає на одній сцені топових візіонерів бізнесу нашої країни, щоб заглибитися в аналіз тенденцій і знайти відповідь на питання, яке хвилює всіх: "Що ж чекати від майбутнього 2020 року?". Спікери саміту — це бізнес-футуристи, які завжди на крок попереду всіх змін! Поки що стала відома тільки частина спікерів, які є справжніми акулами світового бізнесу:

Оскар Хартманн — серійний підприємець, інвестор, філантроп, спортсмен;

Андрій Федорів — засновник і СЕО FEDORIV GROUP, креативної інвестиційної компанії;

Кирило Куницький — бізнесмен, засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор", автор комплексної методології по систематизації бізнесу.

За інформацією з перевірених джерел, організатори ведуть переговори ще з гучними трендсетерами, новаторами і бізнес-ангелами, які на своїй практиці з року в рік доводять, як бути на ринку завжди №1!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!