Головна Новини Прес-реліз 2019 Марина Авдєєва розповість все про бізнес-тренди 2020 року 27 листопада в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Марина Авдєєва розповість все про бізнес-тренди 2020 року 27 листопада в Києві

Управляючий акціонер великої страхової компанії Марина Авдєєва дасть цінні поради щодо успішної боротьби за увагу клієнта і розповість, як бути на крок попереду конкурентів

20 листопада 2019, 11:30 comments8533
Поділіться публікацією:
Марина Авдєєва розповість все про бізнес-тренди 2020 року 27 листопада в Києві

Світ змінюється кожен день і стрімко діджиталізується. Бізнес перетворюється на великий цифровий механізм, за яким встигають найшвидші і сміливі. Цифрова трансформація змушує переглядати підприємців бізнес-моделі, знаходити нові шляхи розвитку і робити те, про що раніше боялися навіть думати.

Як боротися за увагу клієнта? Чим відрізнятися? І як бути на крок попереду конкурентів? Про це знає Марина Авдєєва — управляючий акціонер компанії "Арсенал Страхування", яка входить в ТОП-3 страхових компаній України.

27 листопада у Києві Марина Авдєєва виступить на сцені саміту "Бізнес-Тренди 2020" від міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор". Світові спікери та підприємці-мільярдери, топові теми та наболілі питання, нові знайомства і якісний ривок бізнесу в новому році.

"Навколо така кількість змін, що головна компетенція операційного підприємця — вчасно вловлювати тренди, краще — бути їх законодавцем", — наголошує Марина.

Саме про це поговоримо на саміті з найуспішнішими підприємцями України та зарубіжжя.

Якщо ви хочете йти попереду змін, якщо ваша мета — стабільно зростаючий і прибутковий бізнес, якщо ви готові змінювати і змінюватися, то бути на саміті "Бізнес-Тренди 2020" ваш маст хев. Реєструйтеся і самі ставайте трендом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!