Головна Новини Прес-реліз 2019 Від «Борисполя» до «МАУ»: 27 листопада у Києві Євген Дихне розповість, як повернути авторитет і прибуток
commentss НОВИНИ Всі новини

Від «Борисполя» до «МАУ»: 27 листопада у Києві Євген Дихне розповість, як повернути авторитет і прибуток

Один з кращих кризис-менеджерів України Євген Дихне розповість, як мінімізувати ризики і налагодити те, що, здавалося б, вже неможливо налагодити

23 листопада 2019, 14:47 comments8358
Поділіться публікацією:
Від «Борисполя» до «МАУ»: 27 листопада у Києві Євген Дихне розповість, як повернути авторитет і прибуток

Вивести Міжнародний аеропорт "Бориспіль" в прибуток? У два рази підвищити суму відрахувань у бюджет? Вчасно виконати всі кредитні зобов'язання та налагодити комунікацію між аеропортом і базової авіакомпанією? І все це за три роки? Так, саме таких результатів домігся Євген Дихне за 2014-2017 роки на посаді виконуючого обов'язки генерального директора Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Саме ці успіхи допомогли Євгену Дихне зарекомендувати себе як один з найкращих кризис-менеджерів країни, а також стати №2 у рейтингу "ТОП-100 менеджерів України". Але і це не все. Завдяки досвіду, напрацювань, вмінню бачити можливості навіть у кризу, Євген з 18 вересня 2019 став президентом авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України"

Головне завдання на новій посаді — повернути бізнесу авторитет, прибуток і стабільність, не дивлячись на зону турбулентності, яку проходить компанія останні два роки.

Євген як ніхто знає, що таке загрози та можливості для бізнесу, як мінімізувати ризики і налагодити те, що, здавалося б, вже налагодити неможливо. Саме про зміни, перспективи під час кризи і прийдешні зміни розповість Євген 27 листопада на масштабному саміті "Бізнес-Тренди 2020" від міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор".

Що потрібно знати підприємцю і топ-менеджеру, щоб вичавити максимум з кризи компанії — головне, що ви дізнаєтеся від Євгена 27 листопада.

Це потрібно почути кожного, хто хоче впевнено плисти в нестабільному 2020 і бути трендсеттером у своїй ніші. Реєструйтеся на саміт, щоб на ваше місце не прийшов свій "Дихне".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!