Головна Новини Прес-реліз 2019 Свічки, какао та близькі: в JYSK розповіли українцям, як стати щасливими
commentss НОВИНИ Всі новини

Свічки, какао та близькі: в JYSK розповіли українцям, як стати щасливими

Данська компанія JYSK поділилася секретами добробуту однією з найщасливіших націй світу

26 листопада 2019, 16:22 comments8357
Поділіться публікацією:
Свічки, какао та близькі: в JYSK розповіли українцям, як стати щасливими

Ще пару днів — і розпочнеться один із найчарівніших місяців року. Грудень — пора гірлянд і свічок, ароматної випічки і глінтвейну. І поки українці тільки почали прикрашати вулиці і придивлятися до подарунків, данська компанія JYSK вже провела тематичний захід "Зимова подорож до Скандинавії", в рамках якого вчила українців секретам данського щастя.

Час заходу було обрано невипадково, адже грудень — один з найулюбленіших місяців у данців, коли вони можуть розслабитися і повністю зануритися в хюге (філософія данського щастя, заснована на особливій увазі до затишку, комфорту, радості простим речам, будь то прогулянка з собакою чи чашка ароматної кави, спілкуванні з близькими і активному відпочинку — Ред.). Саме в грудні данці більш ретельно облаштовують свої будинки, створюють затишок, проводять багато часу з близькими.

Представники JYSK орендували цілий павільйон і облаштували милі різдвяні фотозони зі свічками, гірляндами, чудернацькими фігурками, теплими ковдрами і м'якими іграшками. Такий формат заходу, на думку його організаторів, повинен був показати приклади того данського затишку, який дарує данцям щастя.

picture

Задумка заходу вдалася на славу. Адже така атмосфера, правда, посприяла розслабленню і комфортному спілкуванню. А традиційна данська гра паккелег, смачні скандинавські відкриті бутерброди сморреброди, глінтвейн і музичний супровід від групи W. A. Y. S band, дійсно, допомогли на кілька годин перенестись в Данію.

Інформативним зробили захід виступи двох спікерів — екс-редактора шоу "Орел і Решка", тревел-блогера Яни Мєтьолкіної і співробітниці головного офісу компанії JYSK Анни Муромцевої.

Так, Яна Метьолкіна поділилася з гостями своєю "формулою", яка, на її думку, допомагає данцям бути щасливою нацією. Зокрема, тревел-блогер звернула увагу на вміння данців тримати баланс між роботою та особистим життям, постійно вчитися новому, любити і берегти природу, відпочивати насичено і активно. А другий спікер розповіла про цікаві та несподівані відмінності між українцями та данцями, про особливості менталітету жителів Данії, про їх культурні особливості, а також про побутові звички, які для українців могли б здатися навіть дивним. Наприклад, у дошкільних і шкільних закладах Данії відсутні їдальні, і всі діти, навіть малюки в дитячих садах, приходять зі своїми судками з домашньою їжею.

picture

Після такого заходу захотілося відійти від звичних правил святкування Різдва та Нового року і по дорозі додому купити ароматизовану свічку, а на Новий рік приготувати не тазик олів'є, а обійтися пряниками і какао.

Захід від JYSK посприяв культурному обміну і показав, як ще можна організовувати свята, як можна думати по-іншому і які речі ставити в пріоритет. Якщо ви не проти експериментів, то вперед гуглити хюге, створювати затишок та скликати близьких. А там, може, і данське щастя підтягнеться.

picture

Фото: Л. Грубнік



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!