Головна Новини Прес-реліз 2020 Українців запрошують у Вашингтон на "Діалог про майбутнє: Україна-США"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців запрошують у Вашингтон на "Діалог про майбутнє: Україна-США"

Під час поїздки делегація зустрінеться з конгресменами, радниками Трампа та інших президентів США, представниками Світового Банку, Американської бізнес асоціації, провідними спеціалістами The Wall Street Journal та Репортерів без кордонів, а також відвідають безліч визначних місць американської столиці, серед яких: Капітолій, Пентагон та Національна Бібліотека Конгресу.

12 лютого 2020, 14:50 comments4727
Поділіться публікацією:
Українців запрошують у Вашингтон на "Діалог про майбутнє: Україна-США"

Українських політичних та громадських діячів, а також представників бізнесу та медіаспільноти запрошують стати учасниками робочого візиту до Сполучених Штатів Америки у складі української делегації̈, яка проведе низку зустрічей із політичним, бізнес- та медіа- істеблішментом країни, в самому політичному центрі США – Вашингтоні.

Тема зустрічі в Конгресі: "Діалог про майбутнє: Україна-США"

Більшість громадян, а особливо представники політичних і ділових кіл України, бачать значні перспективи в налагодженні двосторонніх контактів і стратегічного партнерства зі Сполученими Штатами Америки. Найкращі політичні практики цієї країни полягають у побудові демократичного врядування, розвитку ефективної економіки, сильного громадянського суспільства та завоюванні цією країною лідерства у глобальному просторі впродовж багатьох років поспіль.

Тривалий період успішного існування сталої американської демократії викликає повагу та є прикладом для наслідування у всьому світі. Налагодження якісної взаємодії з провідними американськими політичними діячами та інституціями, встановлення нових контактів і набуття нового досвіду, дасть Вам змогу значно розширити власні горизонти, опанувати ефективні методи сучасних комунікацій при безпосередніх зустрічах з американськими політиками, зрозуміти специфіку та ціннісні орієнтири політичного середовища США.

Стратегічний процес конструктивного та продуктивного діалогу між представниками двох країн дасть змогу обмінюватися досвідом, налагоджувати контакти і поглиблювати співпрацю в рамках цієї неформальної взаємодії.

Ми запрошуємо до участі в такому діалозі представників політичних кіл, аналітичних центрів, передових аналітиків і представників прогресивного українського бізнесу, громадських діячів та всіх зацікавлених. Приєднуйтесь до зустрічі з політичним істеблішментом США. Такий візит буде вкрай актуальним, оскільки відбудеться напередодні виборів президента США, на початку виборчої кампанії.

Питання, які заплановано розглянути під час зустрічі:

Нинішній стан взаємовідносин між Україною та США;

Економічна співпраця (що передбачає обговорення конкретних можливостей співпраці за окремими галузями);

Суспільна дипломатія та робота над позитивним сприйняттям країн у суспільстві;

Розвиток демократії, партійне будівництво та еволюція внутрішньої політики в Україні;

Механізми змін щодо розвитку: досвід США для України;

Внутрішньополітичний аспект України: європейська перспектива, російська агресія, допомога США, взаємовідносини та криза;

Розвиток громадянського суспільства: реальні кроки;

Підписання Меморандумів про співпрацю та взаємопідтримку.

Учасники української делегації зустрінуться з:

fBQBdZWqfNCktGSygu1CWD_Oj.png

Бенджамін Кардін

Відомий американський політик, доктор юридичних наук. Представник Демократичної партії США з п’ятдесятирічним досвідом, який не програв жодних виборів за свою кар’єру. Впродовж 1979-1986 років – член Палати представників Меріленду. У 1987-2007 роках – член Палати представників США. Автор “Закону Магнітського” що передбачає обмежувальні санкції щодо російських чиновників, пов’язаних зі справою компанії “Hermitage Capital Management” та загибеллю Сергія Магнітського. У 2006 році обраний від Демократичної партії до Сенату США, переобраний в 2012 році, у 2018 році на термін, який закінчується 3 січня 2025 року.

picture

Майкл Капуто

Політичний діяч Респубілканської партії, політичний консультант з питань комунікацій і ЗМІ. Працював в адміністрації президента США Рональда Рейгана. Був керівником медіа-служби президента США Джорджа Буша-старшого. Працював менеджером кампанії Карла Паладіно на посаді губернатора Нью-Йорку. З 2015 по 2016 роки був радником із питань комунікацій у президента США — Дональда Трампа, зробивши значний внесок в його перемогу на президентських виборах.

picture

Прасана Лал Дас

Провідний спеціаліст Світового банку, що працює над стратегією обробки даних в глобальній практиці “Торгівля і конкурентоспроможність”. Світовий банк є однією з найбільших у світі організацій, що надають допомогу з метою розвитку. Банк здійснює свою діяльність більш ніж в 100 країнах, що розвиваються, здійснюючи фінансову й консультаційну допомогу з метою підвищення рівня життя й поліпшення життя найбіднішого населення. Також Прасана керує розробкою відкритої платформи даних про торгівлю і конкурентоспроможність Світового банку. Він вивчає роль IoT для надання державних послуг і роль “Big Data” в виробничо-збутових ланцюжках. Прасана також багато працював в приватному секторі, допомагаючи компаніям розробляти стратегії використання інформації в якості конкурентного активу бізнесу.

picture

Томас Опель

Віце-президент Американської ради з питань сталого бізнесу. Американська Рада з питань сталого бізнесу (ASBC) є провідною бізнес-організацією, яка охороняє інтереси відповідальних компаній в державній політиці, їх клієнтів та інших зацікавлених сторін. Заснована в 2009 році, її членський склад становить понад 250 000 підприємств в широкому спектрі галузей. ASBC має на меті змінювати політику розвитку бізнесу, вона інформує власників бізнесу, політиків і громадськість про необхідність і можливості побудови динамічної, процвітаючої та стійкої економіки.

picture

Діна Елліс Рочкінд

Американський юрист і топ-лобіст. З 1995 року працювала на Капітолійському пагорбі у Комітеті з банкінгу, а також у Комітеті Конгресу США з фінансових послуг. У 2001 році долучилася до роботи в команді Джорджа Буша-молодшого. В 2003 році Діна повернулася на Капітолійський пагорб у статусі старшого консультанта з фінансів. Була одним з ключових лобістів, що врятували компанію Chrysler під час кризи в автомобільній сфері. В 2011 році знову повернулася на Капітолійський пагорб вже у якості старшого радника з фінансових послуг. Більший час свого професійного досвіду фактично брала участь у керуванні найбільшим бюджетом у світі.

picture

Джордан Ліберман

П’ять років був видавцем журналу “Campaigns & Elections”. Керував передвиборчими кампаніями у США та за кордоном. Застосовував технології Big Data, за допомогою яких, зокрема, відбувся Brexit та переміг на президентських виборах Дональд Трамп. У 2005 році Ліберман допоміг провести успішну президентську кампанію Віктору Ющенку. Джордан Ліберман має ступінь бакалавра університету Пенсільванії та ступінь MPA у Колумбійському університеті. Читав лекції в Прінстоні, Пенсільванському університеті та Університеті Джорджа Вашингтона. Виступав аналітиком CNN, Fox та MSNBC.

picture

Зустріч з представником офісу Френсіса Руні, Джо Барлетом – керівником відділу міжнародної політики;

Френсіс Руні — Американський політик і дипломат. Представляє 19-й округ Флориди в Конгресі Сполучених Штатів. У 2005-2008 роках був послом США у Ватикані. Успішний бізнесмен, який має десятирічний досвід діяльності в приватному секторі. В 1984 році Руні та його родина створили Rooney Holdings, Inc., диверсифіковану групу компаній у сфері будівництва, розвитку нерухомості, фінансів та виробництво електроніки. Основними пріоритетами конгресмена Руні є розширення мораторію на буріння на березі моря в Східній Мексиканській затоці та повне фінансування проектів, що містяться в Комплексному плані відновлення еверглейдів (CERP) для захисту та відновлення вододілу озера Окічобі.

picture

Зустріч з представником офісу Мерсі Каптур, Ольгою Онішко – фахівцем налагодження взаємозв’язків з представниками України;

Марсі Каптур представляє 9-й округ штату Огайо в Палаті представників  Сполучених Штатів. Член Демократичної партії. Співголова Українського кокусу в Конгресі США.

Вона є службовцем, який найдовше працює в Палаті представників США (від 1983 року). Пропрацювавши 15 років планувальником міста та регіону, насамперед у Толедо та Чикаго, вона прийняла призначення на посаду радника з внутрішньої політики президента Джиммі Картера. Під час його Адміністрації вона сприяла ухваленню 17 законопроектів щодо реновації житла застарілих мікрорайонів. У Вашингтоні Каптур енергійно боролося за те, щоб отримати призначення до Комітету з асигнувань Палати представників. Вона є першою жінкою, яка очолила підкомітет з питань енергетики та розвитку водних ресурсів підкомітету з питань домогосподарств. Каптур також є автором книги “Жінки в Конгресі: Одісея двадцятого століття”, що була опублікована в 1996 році.

picture

Алан Каллісон

Відомий журналіст, публіцист, автор ряду викривальних статей. Провідний оглядач “The Wall Street Journal”, що висвітлює питання національної безпеки з Вашингтону, має понад 20 років досвіду роботи в цьому журналі. Також працював на керівних посадах в інформаційних агентствах Associated Press і Dow Jones. Був керівником Московського бюро AP / Dow Jones.

picture

Представники Міжнародної організації “Репортери без кордонів"

Це впливова міжнародна неурядова організація. Місія організації, заявлена на її сайті: “Захист свободи преси, журналістів і користувачів мережі в усьому світі”. Девіз організації: “Без вільної преси про жодну боротьбу ніколи не дізнаються”. Організація бореться проти цензури і за звільнення журналістів, які перебувають в ув’язненні через свою професійну діяльність. При цьому організація спирається на параграф 19 Загальної декларації прав людини. Організація була заснована в 1985 році в Монпельє, її центральний офіс базується в Парижі.

Дана поїздка буде цікава як політичним та громадським діячам, так і представникам бізнесу та медіаспільноти. Кожен учасник делегації зможе поспілкуватися з ТОП-представниками політичного, бізнес- та медіа істеблішменту Сполучених Штатів Америки. Дізнайтеся, з перших вуст, як творяться глобальні процеси з самого серця країни – Вашингтону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!